Uutiset

Tuuli Stenbäck nimitetty Loihteen henkilöstöjohtajaksi

Kirjoittanut Admin | 14.08.2024


14.8.2024

Tuuli Stenbäck on nimitetty Loihde Oyj:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.11.2024 alkaen. Hän raportoi yhtiön toimitusjohtaja Samu Konttiselle.

Aiemmin urallaan Stenbäck on toiminut muun muassa Accountorin Suomen palveluliiketoiminnan henkilöstöjohtajana, Accountorin HR-ohjelmistopalvelut-liiketoiminnan henkilöstöjohtajana ja ohjelmistoyhtiö LeadDesk Oyj:n henkilöstöjohtajana. Koulutukseltaan hän on sosiaalipsykologian maisteri. 

"Tuulilla on hyvin monipuolinen HR-osaaminen ja paljon kokemusta asiantuntija- ja palveluorganisaation tukemisesta. Uskon, että Tuuli sopii hienosti Loihteelle ja pystyy auttamaan meitä strategiamme toteuttamisessa", Samu Konttinen sanoo. 

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Samu Konttinen, haastattelupyynnöt viestintäjohtaja Tiina Nieminen, puh. 044 4113480 tai tiina.nieminen@loihde.com

Tietoja julkaisijasta

Loihde on liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistaja. Autamme asiakkaitamme luomaan kestävää kilpailukykyä datan, tekoälyn ja digitalisaation avulla, hyötymään pilven mahdollisuuksista ja suojautumaan sekä fyysisen että verkkomaailman uhilta. Näiden osaamistemme yhdistäminen tekee Loihteesta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kumppanin. Asiantuntijoita meillä on noin 850, ja Loihteen liikevaihto vuonna 2023 oli 133 miljoonaa euroa. www.loihde.com