Uutiset

Loihde perustaa Rovaniemelle uuden turvateknologian paikallisyksikön

Kirjoittanut Admin | 11.03.2023

12.3.2023

Loihde on käynnistänyt uuden turvateknologian paikallisyksikön Rovaniemelle 1.3.2023 alkaen. Tähän saakka Loihde on palvellut alueen asiakkaita Oulun ja Kuusamon yksiköistään käsin.

”Rovaniemen paikallisyksikkö helpottaa ja nopeuttaa alueen asiakkaidemme palvelemista, kun meillä on turvatekniikan osaajia läsnä kaupungissa jatkuvasti. Samalla se mahdollistaa myös uusille asiakkaille kattavat palvelumme paikallisesti tuotettuina”, kiteyttää Loihteen turvaratkaisuiden Pohjois-Suomen aluejohtaja Kari Veivo.

Rovaniemen toimipiste vahvistaa Loihteen kattavaa verkostoa ja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden Pohjois-Suomen yksiköiden kanssa palvellen asiakkaitamme Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella kaikissa kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuteen liittyvissä tarpeissa.

Rovaniemen uusi yksikönpäällikkö Kimmo Sirkkala omaa 15 vuoden kokemuksen turvatekniikan ja lukituksen parissa. ”On hienoa päästä palvelemaan Rovaniemen yrityksiä paikallisesti Loihteen kattavien palveluiden muodossa. Suomen suurimpana sähköisen turvatekniikan toimijana Loihteella on erinomaisia ratkaisuja tarjottavana Pohjois-Suomen alueen toimijoille aina kameravalvonnasta pääsynhallintaratkaisuihin ja paloturvallisuuteen” Kimmo mainitsee.

Uusi Rovaniemen yksikön asiantuntijat tavoittaa sähköpostitse osoitteesta rovaniemi.turvaratkaisut@loihde.com

Lisätietoja:

Kari Veivo, aluejohtaja, Pohjois-Suomi, puh. +358 40 557 4389
Kimmo Sirkkala, yksikönpäällikkö, Rovaniemi, puh. +358 44 433 2925